x 

Våra villkor är enkla, vi följer givetvis konsumentköplagen fullt ut.
Alla våra produkter som vi säljer kan användas i Sverige. 

 
1. Betalningsalternativ
2. Ångerrätt, öppet köp.
3. Leveranser
4. Reklamation
5. Garanti
6. Manualer
7. Köp och beställning
8. Personuppgifter


1. Betalningsalternativ
Vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ.
 • Kortbetalning och Direktbetalning via Bank genom Payson
 • Förskottsbetalning via Bankgiro eller Plusgiro
 • Paypals säkra betalningstjänst www.paylpal.se
 • Förskottsbetalning
  Betala in slutsumman till :
  Plusgiro : 11 72 70 -9
  Bankgiro : 5630 - 7424
  Swish : 123 231 4581

  Som referens anger ni ert ordernummer. Kontrollera att Brantech System AB är mottagare.

paysonswishpaypal

 

2. Ångerrätt, öppet köp
Vi lämnar 30 dagars öppet köp enligt lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal närmare anger. Öppet köp gäller under förutsättning att varan och dess emballage är i väsentligt oförändrat skick, dvs du får undersöka den så att du ser att den är korrekt.
Vill du returnera en vara och åberopa öppet köp rekommenderar vi dig att du kontaktar oss via mail : info (at) usbbutiken.se så att du får ett returnummer för snabbare hantering. Återbetalning sker inom 10 arbetsdager efter det att vi godkänt återköpet, beloppet sätts in via vår bank till ditt bankkonto. Fraktkostnad återbetalas ej.

Varan skall förpackas väl, eventuella transportskador på grund av bristfälligt emballage debiteras dig som kund. Vi löser inte ut varor som skickas mot postförskott.


3. Leveranser & Leveranstid
Leveranser sker via Posten brev eller Schenker till Schenker Privpak ombud i hela Sverige. Vi leverera normalt varor som finns i vårt lager inom 2-3 dagar om beställning görs före 13.00 om du betalar med mot postförskott eller Paypal.  Väljer du förskottsbetalning skickar vi varan när vi erhållit pengarna, normalt tar det 1-3 dagar. Om leveranstiden avviker meddelar vi dig detta och du har givetvis rätt att andra eller annullera din order om så är fallet.
Har du förskottsbetalat en order som blir försenad och vill annullera din order betalar vi tillbaka pengarna inom 10 arbetsdagar.

Fraktkostnad
Fraktfritt för order över 500 kr.
Fraktkostnad 29 kr för order som understiger 500 kr.

4. Reklamation
Skulle varan vara trasig alternativt felexpedierad när den anländer så åtar sig USBbutiken givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Det är dock viktigt att Du gör en korrekt anmälan. Enklast är det om du skickar ett mail till info (at) prylfabriken.se Vi ser då till att du får ett returnummer för snabbare hantering, är det en giltlig reklamation står Prylfabriken för frakten. Vi följer konsumentköplagen vid hantering av reklamationer.

Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

5. Garanti
Vi lämnar 1 års garanti på samtliga produkter från inköpsdagen. Alla eventuella garantier gäller i Sverige. Merparten av våra produkter är förbrukningsvaror och garantin för dessa produkter gäller inte annat än tillverkningsfel.Normalt slitage och förslitningsskador faller utanför garanti, likaså skador uppkomna vid fysisk överbelastning och tricks. Underhåll på produkten ska utföras enligt våra riktlinjer om gällande för aktuell produkt.


6. Manualer
Alla våra produkter vi säljer har en svensk manual i fysisk eller digital form när produkten så kräver det.

7. Köp och beställning
Vi bekräftar din order genom en orderbekräftelse som genereras automatiskt av vår webshop, denna bekräftelse skickas direkt till den e-post adress du angivit när du registrerade din order. Vi bekräftar senare manuellt via e-post leveranstiden för din order. För att handla hos oss måste du vara minst 18 år.

8. Personuppgifter
USBbutiken.se lagrar de uppgifter du registrerar hos oss för att kunna fullfölja våra åtaganden till dig som kund. Vi kommer inte att lämna ut våra uppgifter till 3:e part. Vår site använder sig av cookies för att kunna hantera din order, accepterar du inte cookies kan du inte handla i webshoppen ( men du är välkommen att ringa ).
Du kan när som helst få tillgång till den information som vi har lagrat om dig och om den är felaktigt kan du begära att den rättas eller tas bort. Kontakta oss på info (at) usbbutiken.se om vill ha mer information.